Wandelen

Malle kan je ontdekken aan de hand van wandelknooppunten of door middel van bewegwijzerde wandelingen.
Hieronder vind je een woordje uitleg over beide. Links in het menu kan je nog extra informatie vinden over de bewegwijzerde wandelingen.

Wandelknooppuntenkaart "Kempense Hoven"

In de regio van de Antwerpse Kempen kan je talloze aantrekkelijke paden vinden die je met behulp van de knooppunten kan combineren tot heerlijke wandelingen. Het wandelnetwerk Kempense Hoven (8,00 EUR) serveert 480 kilometer wandelplezier in Beerse, Brecht, Malle, Ranst, Rijkevorsel, Schilde, Schoten Vosselaar, Zandhoven en Zoersel. Het sluit in het noordwesten aan op het wandelnetwerk Kempense Heide. In het noorden is er aansluiting op het wandelnetwerk Kempense Kolonies en op een netwerk in de overige delen van de gemeenten Zandhoven en Lille en de gemeenten Vosselaar en Grobbendonk.  

Onderweg toch een probleempje ontdekt? Bordje verdwenen, tegen de grond of niet meer leesbaar? Klik hier om naar het meldingsformulier te gaan en het probleem zal binnen 72 uur door de routedokter van TPA opgelost worden.

 

 

 Bewegwijzerde wandelingen "Wandelen in Malle"

In Malle kan je een mooie wandeling maken over één van de acht bewegwijzerde wandelpaden van 5 tot 12 kilometer. In het toeristisch kantoor kan je het mapje aankopen (2,50 EUR) met kleurrijk geïllustreerde brochures over deze wandelpaden.