3 plaatsen waar je Westmalle van't vat kan krijgen

Deze zomer zetten we onze horeca in de kijker. Elke week geven we leuke tips mee voor een gezellige brasserie, tof café of gezellige lunchplek.

Dat een Westmalle trappist lekker is, dat weten we allemaal. Maar een Westmalle van ’t vat nóg beter smaakt, dat moet je misschien nog ontdekken. Onder andere bij deze adresjes kan je de trappist van ’t vat bestellen.

Den Berg

Bij Café (of zeg maar Biljartcafé) Den Berg vind je als biljartliefhebber zeker je gading, maar ook snooker, poolen, drieband of topbiljart zijn allemaal aanwezig. Of geniet van een lekkere trappist op het overdekte terras. Zelfs als je een vergaderplaats zoekt, ben je bij Den Berg aan het juiste adres.

’t Vermoeden

’t Vermoeden is een gezellige praat- en muziekcafé. Het grote (overdekte) terras en de uitgebreide kaart van bieren, sterke dranken en cocktails trekken jong en oud aan. Regelmatig kan je hier ook genieten van een optreden.

Café Trappisten

Over het trappistenklooster in Westmalle ligt Café Trappisten. Naar dit Kempense icoon met een rijke geschiedenis komen al jarenlang mensen van heinde en verre om een “echte” Trappist te drinken, vlak bij de bron. Combineer deze stopplaats met een wandeling of fietstocht rond de abdij.

Gepubliceerd op dinsdag 26 juli 2022 14.30 u.