Culinair genieten tijdens een mooie fietstocht doe je in het Land van Playsantiën

Ook dit jaar kan je weer genieten van een drie- of viergangenmenu tijdens een mooie fietstocht in het Land van Playsantiën.

Geniet van culinair fietsplezier in het Land van Playsantiën. Lille, Malle, Ranst, Zandhoven en Zoersel verwelkomen je graag voor vier smaakvolle fietstochten. Deze fietstochten bieden je een sportieve dagtocht gekoppeld aan culinaire verwennerij. In enkele horecazaken krijg je een overheerlijk ontvangst, voor- , hoofd- en nagerecht voorgeschoteld. Tijdens deze fietstochten maak je kennis met de prachtige omgeving van Land van Playsantiën.

Land van Playsantiën werkte vier fijne routes uit met een lengte tussen de 35 en de 43 kilometer die je nog kan fietsen tot en met 24 oktober 2021. Voor deze culinaire fietstochten betaal je 40 euro per persoon. Op het menu staan onder andere bruschetta, salade met kippenreepjes, varkenshaasje met steppegras, tongrolletjes met witte wijn en appeltaart met ijs. Benieuwd naar wat voor lekkers je juist op welke route kan krijgen? Download dan onze brochure hieronder.

Zie jij één van deze routes helemaal zitten en wil je graag reserveren? Hoe je dat juist doet, lees je hieronder.
Reserveren is verplicht en kan via deze link. Dat doe je minstens twee werkdagen op voorhand, zodat we nog voldoende tijd hebben om jouw bezoek vast te leggen bij de verschillende horecazaken.
  • Kies de route die je wilt rijden.
  • Klik op de knop onderaan deze pagina en vul de gevraagde gegevens in.
  • Je kan betalen via overschrijving op het rekeningnummer BE69 0688 9433 5478 of door cash te betalen bij Toerisme Malle (Antwerpsesteenweg 246, 2390 Malle).
  • Betaling in orde? Dan bezorgen wij je de vouchers op de manier die jij het liefst hebt. Dat kan met de post, via mail of je kan de vouchers komen ophalen in het toerismekantoor in Malle. Je ontvangt hierbij ook een routeboekje met een kaartje.
  • Jij hoeft alleen nog op je fiets te springen en te genieten van de mooie omgeving en al het lekkers.
Gepubliceerd op maandag 21 juni 2021 13.32 u.