Een nieuwe Malse cadeaubon, de horecabon!

Het gemeentebestuur van Malle wil de horecazaken in onze gemeente een extra steuntje in de rug geven en geeft daarom vanaf begin juli een Malse horecabon uit. Een ideaal geschenk waarmee de gelukkige ontvanger in heel wat Malse horecazaken terecht kan voor een heerlijke maaltijd, een frisse pint of een lekker ijsje!

Net zoals bij de Malse cadeaubon kan je bonnen van 5 of 15 euro aankopen en dit bij toerisme Malle, aan het onthaal van het gemeentehuis en het sociaal huis en in de bibliotheken.

Bij aankoop van de bonnen geven we een lijst mee van deelnemende zaken, zodat de gelukkige ontvanger van de bonnen weet waar hij met de bonnen terecht kan.

Een uniek geschenk

De horecabon zal qua uitzicht afwijken van de standaard cadeaubon. De bon zal in een speciaal kleedje steken. Benieuwd? Bedenk dan maar wie je kan plezieren en kom snel langs in één van de verkooppunten!

En wat meer is ...

Brouwerij der Trappisten steunt de uitgave van de horecabon en geeft tijdelijk een korting van 10%. Bij aankoop betaal je slechts 4.5 euro voor een bon van 5 euro of 13.5 euro voor een bon van 15 euro. Nog een reden om je te haasten naar één van de verkooppunten!

Malse cadeaubon

We blijven ook inzetten op onze Malse cadeaubon. Met deze cadeaubon kan je het hele jaar door bij Malse handelaars terecht. Je kan er mee op restaurant, naar de bakker, naar de supermarkt, naar een kledingwinkel en zelfs naar het reisbureau of de schoonheidsspecialiste.

 

De Malse cadeaubon en de Malse horecabon zijn ontzettend fijne cadeaus om te geven én te krijgen. En.... je steunt daarmee onze actie #ikkoopinMalle.