Eindejaarsgeschenken

De zoektocht naar eindejaarsgeschenken gaat weer van start. Zo staat er bij jouw op je lijstje ongetwijfeld een persoon waarvoor je echt niet weet wat te kopen. Of heb je dit jaar misschien gewoon niet zo veel inspiratie? Wij helpen je graag een beetje op weg!

Malse cadeaubon

Wat dacht je bijvoorbeeld van de Malse cadeaubon? Met zo'n cadeaubon kan je momenteel bij 82 Malse handelaars terecht. Je kan er mee op restaurant, naar de bakker, naar de supermarkt, naar een kledingswinkel … zelfs naar het reisbureau of de schoonheidsspecialiste. Een ontzettend fijn cadeau om te geven én te krijgen.

Mals Mandje: standaard- of feesteditie

Ook het Mals Mandje scoort ongetwijfeld als eindejaarscadeau. Het Mals Mandje is een uniek geschenk met lokale producten of artikelen die een band hebben met onze gemeente. Zo vind je in de standaardeditie een fles Trappist Westmalle Dubbel van 75 cl, een trappistenglas, FairTrade koffie (Malle is een fairtrade gemeente), Ecover-handzeep, een pot choco van Natra All Crump, Tornadokoekjes, chocolade parels, een mini Oostmals Drupke én honing van bij een lokale imker. Malser (en lekkerder) kan niet!

In de maanden december en januari is er ook een feesteditie. Eens iets anders dan anders!

Naast twee flesjes Trappist Extra van 33 cl en een kelkglas van 17 centiliter zodat je van het lekkere bier kunt genieten, is het Mandje gevuld met: pralines met het nieuwe Malse logo, FairTrade nougat, FairTrade serveerschaaltje van Kinta, honing van bij een lokale imker, duurzame thee van Ann Vansteenkiste (via Tea Tub), molenkoekjes, handige kleine wandelkaartjes en een honingkaars. 

Trappistgeschenken

En dan mogen we de trappistgeschenken niet vergeten. Grote flessen Dubbel of Tripel in een koker of in mooie houten kistjes, kleine flesjes in allerhande combinaties ...

Kom een kijkje nemen in het toerismekantoor. We helpen je graag verder!