Feesteditie Mals Mandje

Exclusief product in onze feesteditie van het Mals Mandje!

In de maanden december en januari bieden we naast onze standaardeditie van het Mals Mandje ook een feestedite aan. Deze feesteditie zal ongetwijfeld scoren als eindejaarsgeschenk! Ze is verrassend anders!

Beide edities zijn een geschenk met locale producten en artikelen met een duurzaam karakter. Zo mag een product van onze wereldberoemde brouwerij der Trappisten van Westmalle uiteraard niet ontbreken. Toch bieden we geen Dubbel of Tripel aan ... maar de exclusieve Extra. De minst zware Trappistvariant (4,8%) wordt gebrouwen voor intern gebruik door de paters en wordt als er een nieuwe voorraad wordt voorzien in kleine aantallen aan de abdijpoort verkocht. Maar nu dus ook in onze feesteditie!

Naast twee flesjes Trappist Extra van 33 cl en een kelkglas van 17 centiliter zodat je van het lekkere bier kunt genieten, is het Mandje gevuld met: pralines met het nieuwe Malse logo, FairTrade nougat, FairTrade serveerschaaltje van Kinta, honing van bij een lokale imker, duurzame thee van Ann Vansteenkiste (via Tea Tub), gevulde speculaaskoek, handige kleine wandelkaartjes en een honingkaars.

De standaardeditie blijft in december en januari ook beschikbaar met daarin: een fles Trappist Westmalle Dubbel van 75 cl, een trappistenglas, FairTrade koffie, Ecover-handzeep, een pot choco van Natra All Crump, Tornadokoekjes, chocolade parels, een mini Oostmals Drupke én honing van bij een lokale imker.

De prijs van een Mals Mandje (standaard- en feesteditie) bedraagt 25 euro en is uitsluitend verkrijgbaar bij de dienst Toerisme, Antwerpsesteenweg 246 in Westmalle.

meer Info: toerisme Malle, 03 310 05 14 of toerisme@malle.be