Jaar van de Zorg: fotowandelzoektocht Oostmalle

Met het jaarthema 'Want zorg verbindt' in het achterhoofd kijken we naar Malle met een gekleurde bril, een zorgbril. Toerisme Malle verbindt de zorginstellingen van Oostmalle in een ontspannende, maar leerrijke fotowandelzoektocht van 5 km.

De zoektocht 'Oostmalle anders bekeken' toont je de weg, niet aan de hand van een wegbeschrijving of een plannetje, maar aan de hand van foto's. Daarnaast krijg je een heel aantal andere foto's voorgeschoteld die je in de volgorde plaatst, zoals je ze onderweg tegenkomt. Tijdens deze wandeling van 5 kilometer maak je op een ongedwongen manier kennis met al wat we aan zorg te bieden hebben in Malle. Je passeert langs woonzorgcentrum ter Bleeke, dienstencentrum De Ring, het sociaal huis van Malle en het Huis van het Kind. Je wandelt ook door het domein de Renesse en langs de speelpleintjes aan De Notelaar. En je ontdekt ook wat De Bast is... Plezier verzekerd voor jong en oud! En wat meer is: deelname is volledig gratis en je maakt kans op een mooie prijs. Een deelnameformulier kan je hier downloaden of ophalen in het toerismekantoor (Antwerpsesteenweg 246). Binnenkort ook bij de bibs en in het Sociaal huis (Blijkerijstraat 53)

We sluiten af op zondag 27 september 2020. Deelnameformulieren kunnen op maandag 28 september 2020 nog binnengebracht worden in het toerismekantoor.

De winnaars worden persoonlijk verwittigd en zullen bekend gemaakt worden op de website en facebookpagina van Toerisme Malle.Zij krijgen een Malse cadeaubon, een Mals Mandje of een cadeaubon Culinair Fietsen. 

Nog even spannend dus!