Lokale cadeautip 2: Malse horecabonnen

Ken je iemand die al eens graag uit eten gaat? Dan is een Malse horecabon een leuk geschenk. Met deze bon kan je bij meer dan 30 Malse horecazaken een hapje of een drankje betalen.

Het gemeentebestuur van Malle wil de horecazaken in onze gemeente een extra duwtje in de rug geven en geeft daarom een Malse horecabon uit. Een ideaal geschenk waarmee de gelukkige ontvanger in heel wat Malse horecazaken terecht kan voor een heerlijke maaltijd, een frisse pint of een lekker ijsje!

Net zoals bij de Malse cadeaubon kan je bonnen van 5 of 15 euro aankopen en dit bij toerisme Malle, aan het onthaal van het gemeentehuis en het sociaal huis en in de bibliotheken. Bij aankoop van de bonnen geven we een lijst mee van deelnemende zaken, zodat de gelukkige ontvanger van de bonnen weet waar hij met de bonnen terecht kan. Je kan de lijst hieronder ook al eens bekijken.

Je kan Malse cadeaubonnen verkrijgen bij

  • Toerisme Malle, Antwerpsesteenweg 246, 2390 Westmalle
  • Bibliotheek Oostmalle, Lierselei 15, 2390 Oostmalle
  • Bibliotheek Westmalle, Sint Jozeflei 26, 2390 Westmalle
  • Onthaal gemeentehuis, Antwerpsesteenweg 246, Westmalle
  • Onthaal Sociaal Huis, Blijkerijstraat 53, Oostmalle

Je kan gewoon langskomen om de bonnen aan te kopen. Als je graag je bestelling al doorgeeft, kan je dat via het formulier hieronder. We leggen de bonnen dan voor jou klaar in het toerismekantoor.

Gepubliceerd op woensdag 17 november 2021 17 u.