Malse cadeaubon en horecabon

Verlenging horeca- en cadeaubonnen door lockdown

De afgelopen maanden moesten de handelaars opnieuw sluiten door het COVID-19 virus. Dit betekende natuurlijk ook dat veel Malse cadeaubonnen niet uitgegeven konden worden. De gemeente Malle besluit dan ook om de geldigheid van de bonnen te verlengen. Malse horeca- of cadeaubonnen die een vervaldatum hebben vanaf 15 oktober 2020 (uitgegeven 15 oktober 2019), blijven geldig tot 2 maanden nadat alle handelaars (en dus ook horecazaken) opnieuw geopend zijn.

Malse horecabon

Het gemeentebestuur van Malle wil de horecazaken in onze gemeente een extra steuntje in de rug geven en geeft daarom vanaf begin juli een Malse horecabon uit. Een ideaal geschenk waarmee de gelukkige ontvanger in heel wat Malse horecazaken terecht kan voor een heerlijke maaltijd, een frisse pint of een lekker ijsje!

Net zoals bij de Malse cadeaubon kan je bonnen van 5 of 15 euro aankopen en dit bij toerisme Malle, aan het onthaal van het gemeentehuis en het sociaal huis en in de bibliotheken. Bij aankoop van de bonnen geven we een lijst mee van deelnemende zaken, zodat de gelukkige ontvanger van de bonnen weet waar hij met de bonnen terecht kan.

Een uniek geschenk

De horecabon wijkt qua uitzicht af van de standaard cadeaubon. De bon steekt in een speciaal kleedje . Benieuwd? Bedenk dan maar wie je kan plezieren en kom snel langs in één van de verkooppunten!

En wat meer is ...

Brouwerij der Trappisten steunt de uitgave van de horecabon en geeft tijdelijk een korting van 10%. Bij aankoop betaal je slechts 4.5 euro voor een bon van 5 euro of 13.5 euro voor een bon van 15 euro. Nog een reden om je te haasten naar één van de verkooppunten, want deze actie geldt zolang de voorraad strekt. 

Het reglement van de Malse horecabon vind je hier.

Malse cadeaubon

We blijven ook inzetten op onze Malse cadeaubon. Met deze cadeaubon kan je het hele jaar door bij Malse handelaars terecht. Je kan er mee op restaurant, naar de bakker, naar de supermarkt, naar een kledingwinkel en zelfs naar het reisbureau of de schoonheidsspecialiste. De Malse cadeaubon is een ontzettend fijn cadeau om te geven én te krijgen. En.... je steunt daarmee onze actie #ikkoopinMalle.

Je kan Malse cadeaubonnen kopen ter waarde van 5 of 15 euro die je kan deze bonnen besteden bij heel wat deelnemende Malse handelaars

Bij aankoop van de bons krijg je een lijst mee met een overzicht van de deelnemers. De Malse cadeaubon blijft geldig gedurende een periode van één jaar. Deze periode kan niet verlengd worden. Cadeaubonnen worden na hun vervaldatum niet meer geaccepteerd. Hou er wel rekening mee dat er niet teruggegeven wordt op de bons. Alleen originelen worden aanvaard, en de bons kunnen niet vervangen worden in geval van verlies. Je kan een factuur krijgen voor de aankoop van de bons. Deze wordt achteraf via de post opgestuurd.

Je kan Malse cadeaubonnen verkrijgen bij:

  • Toerisme Malle, Antwerpsesteenweg 246, 2390 Westmalle
  • Bibliotheek Oostmalle, Lierselei 15, 2390 Oostmalle
  • Bibliotheek Westmalle, Sint Jozeflei 26, 2390 Westmalle
  • Onthaal gemeentehuis, Antwerpsesteenweg 246, Westmalle
  • Onthaal Sociaal Huis, Blijkerijstraat 53, Oostmalle

Het reglement van de Malse cadeaubonnen vind je hier.

Informatie voor de handelaars

De handelaars die graag willen deelnemen, of hun deelname willen stopzetten, brengen Toerisme Malle hiervan op de hoogte. Zo blijft de deelnemerslijst up-to-date. Tot maximum 15 maanden na uitgiftedatum van de bon kan je als deelnemende handelaar de bonnen binnenbrengen bij de dienst toerisme van de gemeente Malle. Daar krijg je een ontvangstbewijs. Het bedrag van de binnengebrachte bons wordt zo snel mogelijk overgeschreven. Bons die later teruggebracht worden, kunnen niet meer uitbetaald worden.