Malse cadeaubonnen

Met deze cadeaubon kan je het hele jaar door bij Malse handelaars terecht. Je kan er mee op restaurant, naar de bakker, naar de supermarkt, naar een kledingwinkel en zelfs naar het reisbureau of de schoonheidsspecialiste. De Malse cadeaubon is een ontzettend fijn cadeau om te geven én te krijgen. En.... je steunt daarmee onze actie #ikkoopinMalle.

Bij aankoop van de bons krijg je een lijst mee met een overzicht van de deelnemers. De Malse cadeaubon blijft geldig gedurende een periode van één jaar. Deze periode kan niet verlengd worden. Cadeaubonnen worden na hun vervaldatum niet meer geaccepteerd. Hou er wel rekening mee dat er niet teruggegeven wordt op de bons. Alleen originelen worden aanvaard, en de bons kunnen niet vervangen worden in geval van verlies. Je kan een factuur krijgen voor de aankoop van de bons. Deze wordt achteraf via de post opgestuurd.

Je kan Malse cadeaubonnen verkrijgen bij:

  • Toerisme Malle, Antwerpsesteenweg 246, 2390 Westmalle
  • Bibliotheek Oostmalle, Lierselei 15, 2390 Oostmalle
  • Bibliotheek Westmalle, Sint Jozeflei 26, 2390 Westmalle
  • Onthaal gemeentehuis, Antwerpsesteenweg 246, Westmalle
  • Onthaal Sociaal Huis, Blijkerijstraat 53, Oostmalle

Informatie voor de handelaars

De handelaars die graag willen deelnemen, of hun deelname willen stopzetten, brengen Toerisme Malle hiervan op de hoogte. Zo blijft de deelnemerslijst up-to-date. Tot maximum 15 maanden na uitgiftedatum van de bon kan je als deelnemende handelaar de bonnen binnenbrengen bij de dienst toerisme van de gemeente Malle. Daar krijg je een ontvangstbewijs. Het bedrag van de binnengebrachte bons wordt zo snel mogelijk overgeschreven. Bons die later teruggebracht worden, kunnen niet meer uitbetaald worden.