t Molenhuys

In de schaduw van de historische Scherpenbergmolen in Westmalle vinden we Gastropub 't Molenhuys. In dit gezellig kader is het heerlijk genieten van een unieke kaart, die een ode aan onze eetcultuur combineert met een eigenzinnige boodschap. Het food-sharingconcept is nooit ver weg. De out-of-the-box aanpak zet duurzaamheid centraal. Zo is er bijvoorbeeld veel aandacht voor lokale producten en samenwerkingen.

Tijdens de zomermaanden zet 't Molenhuys zijn tuin open voor Bar Daf, een zomerterras dat net dat tikkeltje verder gaat dan de andere zomerbars. Bij een hapje en een drankje rust je uit van een heerlijke fietstocht of wandeling in de omgeving. De kinderen kunnen hun extra energie kwijt in de speeltuin.

De nieuwe zaak integreerde een lucht toe- en afvoersysteem om een perfecte luchtkwaliteit te kunnen garanderen. 't Molenhuys heeft een veilige fietsenstalling, oplaadpunt voor elektrische fietsen en ruim verwarmd terras. Groepen zijn ook welkom bij 't Molenhuys. Er zijn twee vergaderruimtes voorzien voor 24 en 12 personen. Ook kan je in het restaurant reserveren tot 24 personen.