Jouw stand op onze ambachten- en boerenmarkt?

Op zaterdag 27 augustus is het weer zover: ons Oogstfeest op het domein van de Scherpenbergmolen. Na het succes van vorig jaar willen we ook dit jaar op het Oogstfeest een toffe ambachten- en boerenmarkt organiseren.

Naast onze korteketenproducenten kan iedereen die een ambacht uitoefent en ter plekke iets wil verkopen (pottenbakker, klompenmaker, timmerman, bakker, (goud)smid, mandenvlechter…) zich inschrijven. Ook mensen die voor de gelegenheid zelf iets maken, zijn welkom om dat te verkopen. (bijenhotel, macramé-hangers, droogbloemen, zelfgemaakte confituur, sap, pesto, …). Laat je anderen graag meegenieten van jouw passie in een workshop? Je raadt het al: we zijn op zoek naar creatieve enthousiastelingen die er samen met ons een sfeervolle dag van willen maken!

Naast onze korteketenproducenten kan iedereen die een ambacht uitoefent en ter plekke iets wil verkopen (pottenbakker, klompenmaker, timmerman, bakker, (goud)smid, mandenvlechter…) zich inschrijven. Je inschrijven doe je hier.

Gepubliceerd op woensdag 27 april 2022 12.30 u.