Malse cadeaubon

Er zijn Malse cadeaubonnen ter waarde van 5,00 of 15,00 EUR. Deze bonnen kan je besteden bij alle deelnemende Malse handelaars.

Hou er wel rekening mee dat er niet teruggegeven wordt op de bons. Bij aankoop van de bons krijg je een lijst mee met een overzicht van de deelnemers. De bon kan besteed worden in een periode van één jaar. Deze periode kan niet verlengd worden. Cadeaubonnen worden na hun vervaldatum niet meer geaccepteerd. Alleen originelen worden aanvaard, en de bons kunnen niet vervangen worden in geval van verlies. Je kan een factuur krijgen voor de aankoop van de bons. De bons moeten wel onmiddellijk betaald worden (cash of via bancontact). De factuur wordt achteraf via de post opgestuurd.

 

Je kan geschenkbonnen verkrijgen bij:

Toerisme Malle

Antwerpsesteenweg 246

2390 Malle

 

Bibliotheek Oostmalle

Lierselei 15

2390 Oostmalle

 

Bibliotheek Westmalle

Sint Jozeflei 26

2390 Westmalle

 

Domein de Renesse

Lierselei 30

2390 Oostmalle

 

Onthaal gemeentehuis

Antwerpsesteenweg 246

2390 Malle

 

Onthaal Sociaal Huis

Blijkerijstraat 53

2390 Oostmalle

 

Voordelen

Het grote voordeel van deze bon bestaat erin dat je je hoofd niet hoeft te breken over een geschikt geschenk, terwijl de gelukkige ontvanger deze bons naar eigen believen kan besteden aan een zeer breed gamma van producten. Bovendien tracht het gemeentebestuur via deze weg iedereen ertoe aan te zetten om uiteenlopende aankopen bij onze plaatselijke middenstand te doen.

 

Informatie voor de handelaars

De handelaars die graag willen deelnemen, of hun deelname willen stopzetten, brengen Toerisme Malle hiervan op de hoogte. Zij zorgen ervoor dat de deelnemerslijst up-to-date blijft. Maximum 15 maanden na uitgiftedatum van de bon, moeten de deelnemende handelaars de cheques hebben binnengebracht bij de financiële dienst van de gemeente Malle. Daar krijgen ze een ontvangstbewijs. Het bedrag van de binnengebrachte bons wordt zo snel mogelijk overgeschreven. Bons die later teruggebracht worden, kunnen niet meer terugbetaald worden.

 

We hopen alvast dat je veel plezier zal beleven aan de Malse cadeaubons!