Verken het Land van Playsantiën in het spoor van de stoomtram!

Het Land van Playsantiën is deze zomer in de ban van de stoomtram, die zo'n 130 jaar geleden de stad met de Kempen verbond. De stoomtram werd voor de gemeenten Lille, Malle, Ranst, Zandhoven en Zoersel - die samen het Land van Playsantiën vormen - de inspiratiebron voor een promotiefilm en fietstochten om de toeristische trekpleisters in het hart van de Kempen in de kijker te zetten. Aan jou om deze zomer het Land van Playsantiën te verkennen in het spoor van de stoomtram.

Bekijk de promotiefilm via de website van Land van Playsantiën.

Fietsbrochure 'In het spoor van de stoomtram'

Land van Playsantiën biedt vier fietstochten aan die het spoor van de stoomtram volgen. Ze vertrekken aan historisch waardevolle plaatsen, zoals de geklasseerde dorpskern van Zandhoven, het Lindepaviljoen in Zoersel, het kasteel de Renesse in Oostmalle en Hof d'Intere in Lille. De fietstochten tussen 31 en 43.5 km kan je afzonderlijk fietsen of aan elkaar schakelen als één grote fietstocht van 108 km.

Meer informatie over de verschillende fietstochten met een plannetje en fietsknooppunten en ook plaatsen waar je de brochure kan bemachtigen, vind je op www.landvanplaysantiën.be

Wedstrijd #LandvanPlaysantiën

Kom genieten in het Land van Playsantiën, de ideale uitvalsbasis voor een daguitstap of een weekendje weg. Ontdek de prachtige omgeving van de Kempen, proef van al dat culinaire lekkers en... neem deel aan onze wedstrijd #LandvanPlaysantiën. Maak dé foto die voor jou de streek het beste promoot en maak kans op een reischeque van Vayamundo ter waarde van 1.000 euro of één van de vele waardebons. Surf snel naar www.landvanplaysantiën.be/wedstrijd voor het wedstrijdreglement.  

 

Meer info: Land van Playsantiën, Antwerpsesteenweg 246, Malle, 03 310 05 14, info@landvanplaysantien.be, www.landvanplaysantien.be