Op stap in eigen buurt!

Denk je nu? “In mijn buurt? Maar, daar valt toch helemaal niks te beleven!”. Dan heb je het mis... Je buurt heeft zoveel moois dat je nog nooit gezien hebt. Wedden dat de straten rondom je woning je nog kunnen verrassen? 

Wandelen rond de kerktoren

Er zijn heel wat leuke uitgestippelde wandelingen. Ontdek welke leuke wandeling in jouw buurt je kan maken. Je volgt de bewegwijzerde route zorgeloos en geniet van de omgeving.

In Malle heb je keuze uit 8 uitgestippelde wandelingen

Het knooppuntenwandelnetwerk staat ook garant om je mee te nemen langs prachtige natuurparels in onze en de omliggende gemeente. Rijg de knooppunten als een parelsnoer aan elkaar en ga op pad.

Fietsen om de hoek

We blijven met z'n allen in ons kot. Toch raden experten ons aan om even buiten te komen en wat beweging te nemen. Een uitje met de fiets doet wonderen voor lichaam en geest. Houd rekening met social distance en de andere maatregelen die van kracht zijn.

Heb je graag een uitgestippelde fietstocht? Ontdek de Trappistenroute of Kempense Achtzalighedenroute. Of ga voor de Kleidabbers- of Conscienseroute: https://www.toerisme-malle.be/wandelen-fietsen/fietsen/uitgestippelde-fi....

Stippel een fietstocht uit via het knoopputenfietsnetwerk. Gebruik daarvoor een van de populaire routeplanners als www.routeyou.comwww.fietsnet.be en www.vlaanderen-fietsland.be.

Knooppuntenkaarten en brochures

Heb je toch graag de bovenstaande informatie op papier. In het toerismekantoor kan je de uitgestippelde wandelingen en fietstochten bekomen en kan je ook de knooppuntenkaarten aankopen.