Peter & Zout

Peter & Zout in Westmalle, dat al 15 jaar bestaat, is een gezellige taverne-brasserie. In het sfeervolle restaurant of op het ruime terras is het aangenaam genieten van een lekker ontbijt, lunch of diner.

De kaart is uitgebreid en zaakvoerder Peter maakt er een punt van om zoveel mogelijk te werken met producten uit de eigen gemeente. “Dat is uiteraard niet altijd mogelijk, maar we doen er wel heel hard ons best voor”, zegt hij.

Mensen met een voedselallergie hoeven bij Peter & Zout niet op hun honger te blijven zitten. De kok gaat op zoek naar een alternatief en maakt een gerecht op jouw maat!

“Ook kinderen zijn bij ons meer dan welkom”, zegt Peter. “Dat zie je niet alleen terug in onze grote tuin met speeltuin en springkastelen, maar we presenteren de kinderborden ook altijd op een toffe speelse manier.”

Ook groepen kunnen terecht bij Peter & Zout. Zij kunnen groepen ontvangen tot 60 personen die apart kunnen zitten. Ook hebben ze een feestzaal die je gratis kan huren, mits de catering voorzien wordt door Peter & Zout uiteraard.

Er is een oplaadpunt voor elektrische fietsen, een verwarmd terras en er werd ook aan rolstoelgebruikers gedacht. Zij kunnen langs de achterdeur binnenkomen.