Plan een leuke groepsactiviteit in Malle

Deze zomer komen we terug samen en kunnen eindelijk al die familiefeesten, verjaardagen, jubileums, ... gevierd worden. Reden te meer om er een speciale gelegenheid van te maken.

Wist je dat je in Malle heel wat leuke groepsactiviteiten hebt? Wat dacht je van een huifkartocht met driegangenmenu? Of een wandeling rond de abdij met een gids die je meer vertelt over het leven als monnik?

Tijd nodig om bij te babbelen?

Ontdek Malle op een totaal andere manier. Ga op weg met een huifkar door de prachtige omgeving van Malle en neem de tijd om nog eens met iedereen bij te babbelen.

Een huifkar kan tot 35 mensen meenemen, en is zelfs toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De huifkar wordt getrokken door échte boerenpaarden. 

Mag het wat meer zijn? Bekijk het arrangement 'Knabbelen van al dat lekkers' eens. Een huifkar brengt je naar drie verschillende horecazaken voor een voor-, hoofd- en nagerecht.

Een lokale picknick

Een mooie, uitgestippelde wandeling combineren met een tas vol lokaal en ecologische lekkers? Dat kan met het Smullerpad. Je reserveert ten laatste 3 werkdagen op voorhand jouw smullertas, die je aan de start of op het middelpunt van je wandeling meekrijgt. Je ontdekt het groene landschap van Malle terwijl je geniet van het streeklekkers. Deze tas kan je zowel in Oostmalle als in Westmalle reserveren.

Heb je een verjaardagsfeestje?

Ga op stap met een verteller door het park van Domein de Renesse en luister naar het verhaal van gravin Anemoontje en boswachter Zander. Ken jij verliefde bomen? Waar komt de naam rentmeesterswoning vandaan? Wat wil de kikker van gravin Anemoontje?

Dit is slechts een kleine greep uit ons gamma groepsbezoeken. Ook bezoeken aan de Tornadotoren, kasteel de Renesse, gegidste wandelingen door natuurgebieden en nog zoveel meer kan je ontdekken op deze pagina.

Gepubliceerd op donderdag 30 juni 2022 10.32 u.