Proef en geniet van Malle!

Gelukkig kunnen we de draad van ons sociale leven stilaan weer oppikken. Op café gaan, een ijsje gaan eten of eens op restaurant: het kan opnieuw. En laat Malle op dat vlak enorm veel te bieden hebben.

 

Alle drank- en eetgelegenheden in één brochure!

Om alle drank- en eetgelegenheden in onze gemeente extra in de kijker te zetten, hebben we ze voor jou gebundeld in een brochure 'Proef en geniet in Malle'. Een zoektocht op het internet naar een leuk adresje om iets te gaan eten of drinken is niet langer nodig. Met deze handige gids heb je deze zomer snel alle info, contactgegevens en troeven van alle lokale horecazaken bij de hand. Ideaal voor een gezellig uitje met vrienden, familie of de collega's.

Verder bieden we je in deze brochure ook graag een leidraad om deze zomer de toerist uit te hangen in Malle. Met onder meer de schattenzoektochten van Vlieg, culinair wandelen en fietsen, een wandel- en fietszoektocht en Open Monumentendag hebben we voor jong en oud activiteiten in petto om deze zomer een fijne tijd te beleven dicht bij huis. Het wordt ongetwijfeld een mooie zomer in Malle!

Download de brochure hier of haal ze op in het toerismekantoor.

 

Wedstrijd Ge-niet van Malle

Onze horecazaken staan te popelen om jou te ontvangen deze zomer. En als jij minstens vijf verschillende zaken een bezoekje brengt, kan je in de prijzen vallen met onze wedstrijd 'Ge-niet in Malle'.

Hoe neem je deel?

Ga deze zomer langs bij minstens vijf verschillende horecazaken in Malle. Laat het smaken en houd nadien de rekening goed bij. Krijg je niet automatisch een rekening vraag dan naar een bewijsje van je bezoek (opgelet: met vermelding van het bedrag). Verzamel zo minimum vijf rekeningen of bewijsjes voor een totaalbedrag van minimum 100 euro. Bijvoorbeeld: cafébezoek: 15 euro + ijssalon: 10 euro + frituur: 15 euro + broodjeszaak: 10 euro + restaurant: 50 euro = samen 100 euro.

Daarna niet je de vijf rekeningen aan dit formulier en je brengt dit naar de dienst toerisme, Antwerpsesteenweg 246. Opgelet, de duur van deze actie is verlengd. Je kan het wedstrijdformulier binnenbrengen op het toerismekantoor voor 30 september.  Uit alle inzendingen trekken we 10 winnaars. Zij krijgen een horecabon ter waarde van 25 euro.

(Ge)niet jij mee?