Toerismekantoor, ook open op zaterdagvoormiddag!

Van juni tot september 2020 kan je ook opnieuw op zaterdagvoormiddag (van 9 tot 12 uur) terecht in het toerismekantoor. De medewerkers in het toerismekantoor helpen jullie graag verder met jullie zoektocht naar ontspanning in eigen streek: fiets- en wandelkaarten, zoektochten en andere toeristische informatie. 

We zien in het toerismekantoor toe op een strikte naleving van de maatregelen om de verspreiding en een tweede piek van het virus tegen te gaan. Je zal een plexischerm aantreffen op de balie, een zuil met alcoholgel (om je handen te ontsmetten) aan de ingang. Contactpunten in het kantoor zullen extra gereinigd en ontsmet worden. Medewerkers worden van mondmaskers voorzien, maar zijn niet verplicht ze te dragen. Wij vragen bezoekers de social distancing, ook in en aan het kantoor toe te passen en 1.5 meter afstand te bewaren. Er worden maar 3 personen tegelijkertijd in het kantoor toegelaten. 

Alle toeristische bezienswaardigheden blijven nog gesloten voor het grote publiek. Ook activiteiten zoals groepsbezoeken en culinaire wandelingen en fietstochte via Land van Playsantiën zijn nog niet mogelijk.

Meer informatie over de maatregelen lees je op www.malle.be/corona. Volg alle recente algemene informatie op www.info-coronavirus.be.

Hou het veilig en gezond!