Culinair fietsen

Culinair fietsen in het Land van Playsantiën

Geniet van één of meerdere culinaire fietstochten doorheen het Land van Playsantiën. Deze fietstochten bieden je een sportieve dagtocht door één van de gemeenten van de streek (Lille, Malle, Ranst, Zandhoven en Zoersel) gekoppeld aan culinaire verwennerij in enkele horecazaken.

 

Fietsroute Malle-Zoersel in de kijker!

Eén van de vier fietstochten brengt je doorheen Malle en Zoersel. Tijdens deze culinaire fietstocht kom je langs de trappistenabdij, het boshuisje, het Zoerselhof en het kasteel van Westmalle. Je geniet in de horecazaak In de Wandeling van een heerlijk voorgerecht (frisse salade met spek en appeltjes). In Den Boer van Zoersel kan je aanschuiven voor stoofvlees met Trappist van Westmalle, om uiteindelijk in De Degustatie af te sluiten met tiramisu van Bastogne-speculaas of een coupe vanille. Deze laatste calorietjes fiets je in het laatste stukje tot aan de vertrekplaats er dan wel weer af!

Reserveren kan via het reservatieformulier op www.landvanplaysantien.be (of via het nummer 03 310 05 14). Na reservatie ontvang je een boekje met de nodige vouchers, routebeschrijving en kaartje.

  • tot en met 27 september 2020
  • in Lille, Malle, Ranst, Zandhoven en Zoersel  (Land van Playsantiën)
  •  40 euro per persoon (exclusief drank)
  • Land van Playsantiën, Antwerpsesteenweg 246, Westmalle, 03 310 05 14, info@landvanplaysantien.bewww.landvanplaysantien.be

 

Klik op de foto hieronder voor de brochure 2020.