Fietsknooppunten

Fietsknooppunten

Malle maakt deel uit van het fietsknooppuntennetwerk Antwerpse Kempen.  Dit netwerk serveert je eindeloos fietsplezier. Het telt ruim 2.000 kilometer prima fietspaden. Deze zijn bovendien in twee richtingen bewegwijzerd. Het netwerk maakt gebruik van de allermooiste trajecten. Met extra aandacht voor veiligheid en comfort.
De fietskaart geeft een up-to-date overzicht van alle knooppunten en trajecten. De twintig inrijpunten op de kaart vormen prima vertrekplaatsen. Ook de langeafstandsroutes en doorsteken via de fietsostrades staan erop aangeduid.

De provincie Antwerpen telt duizenden kilometers recreatieve routes. Het onderhoud daarvan is een hele klus. Naast het professionele team van de Routedokter en de tientallen vrijwilligers rekent Toerisme Provincie Antwerpen ook op de hulp van elke wandelaar en fietser.

Ontdek je een probleempje tijdens je trip? Is een bordje verdwenen, beschreven of uitgerukt? Is een bepaalde tekst niet langer leesbaar? Geef de Routedokter een seintje.

Opmerking i.v.m. de bewegwijzering van het netwerk of de staat van het wegdek?

Vul het meldingsformulier in op www.routedokter.be

Sinds april 2020 is de vernieuwde fietsknooppuntenkaart Antwerpse Kempen te verkrijgen bij Toerisme Malle. Deze kost 9.95 euro.

Alle fietspaden van het fietsroutenetwerk zijn online beschikbaar. Duid op de kaart aan hoe je wil rijden en de planner berekent automatisch de route.