Speelpleintjestocht

Speelpleintjestocht

Heb jij zin om een wandeling te maken of wil je graag fietsen? Maar hebben de kids zin om te spelen?

Geen nood, met de speelpleintjestochten kan je wandelen of fietsen langs de speelpleinpareltjes in onze gemeente.  Twee gloednieuwe fiets- of wandeltochten brengen je langs alle speelpleintjes in Oostmalle en Westmalle. De route in Oostmalle is ongeveer elf kilometer lang en de tocht in Westmalle is zo’n 8 kilometer lang. Is dat een beetje te ver voor jou? Kies dan voor één van de uitgestippelde deelroutes. We tekenden een deeltocht uit in Westmalle maar ook een in Oostmalle.
Zo kan jij je kilometers maken en kunnen de kids zich onderweg uitleven op de speeltuigen.

Wil je de speelpleintjestocht extra leuk maken? Download dan vanaf 1 juli de Kappy opdrachtenbundel en voer bij elk speelpleintje de opdracht uit. Je kiest zelf of je de route in Westmalle of Oostmalle volgt en of je de tocht in één keer doet of in stukjes. Download hierboven de tocht die jij wilt volgen en voer de opdrachten uit bij de speelpleintjes. De opdrachten zijn hetzelfde voor de route in Westmalle als voor die in Oostmalle. Heb je alle opdrachten uitgevoerd? Breng dan je bundeltje binnen bij het Sociaal Huis in Oostmalle of de dienst Toerisme in Westmalle en krijg een lekkere prijs.

Als je een tekening maakt op het einde van je bundeltje en die binnenbrengt bij de toeristische dienst voor 27 september, maak je ook kans op een leuke prijs!

Let er goed op dat je de bundel dubbelzijdig print en netjes dubbel plooit. Dan krijg je een net boekje dat je zo mee kan nemen. Je kan er ook voor kiezen om het bundeltje op te halen bij het toerismekantoor in Westmalle.