De GR5 passeert ook in Malle!

De GR5 loopt van het Nederlandse Hoek van Holland tot in het Franse Nice. In Vlaanderen loopt de GR 5 van Bergen op Zoom tot in Eben-Emael. Ook Malle ligt op deze route. 

‘Maar hoe begin je eraan?’ zullen velen zich afvragen. Grote Routepaden wil hierop een antwoord bieden en heeft een GR5-helpdesk geïnstalleerd: een groep gepassioneerde wandelaars die hún GR 5-avontuur al achter de rug hebben en advies kunnen geven vanuit hun eigen persoonlijke ervaring. Zij staan klaar om alle vragen te beantwoorden, concrete tips te geven en de mensen bijna letterlijk op weg zetten. De GR5-helpdesk is te bereiken via mail: helpdeskgr5@groteroutepaden.be.

Voor wie het graag zelf uitzoekt, start het avontuur bij de aanschaf van degelijk kaartmateriaal. In de GR-webshop vind je alle GR 5-wandelgidsen, met nauwkeurige topografische kaarten, een routebeschrijving en veel praktische info. Mocht je een GR-streepje missen, dan ben je met de gids zo weer op het juiste pad. Voor het Franse traject zijn er ook Nederlandstalige wandelgidsen te verkrijgen, een zesdelige reeks van de Wandelende Carthograaf.

Surf naar www.groteroutepaden.be en laat je verder begeesteren door de wit-rode streepjes langs de mooiste paden, in Vlaanderen en ook ver daarbuiten.