Wandelknooppunten

Wandelknooppunten

In de regio van de Antwerpse Kempen kan je talloze aantrekkelijke paden vinden die je met behulp van de knooppunten kan combineren tot heerlijke wandelingen. Het wandelnetwerk Kempense Hoven serveert 480 kilometer wandelplezier in Beerse, Brecht, Malle, Ranst, Rijkevorsel, Schilde, Schoten Vosselaar, Zandhoven en Zoersel.

Het sluit in het noordwesten aan op het wandelnetwerk Kempense Heide (Brasschaat, Brecht, Essen, Kalmthout, Kapellen, Stabroek en Wuustwezel) . In het noorden is er aansluiting op het wandelnetwerk Kempense Kolonies (Baarle, Beerse, Hoogstraten, Merksplas, Rijkevorsel en Turnhout)  en in het zuid/zuidoosten op het netwerk Kempense Beemden (Grobbendonk, Lille, Vorselaar en Grobbendonk).

De provincie Antwerpen telt duizenden kilometers recreatieve routes. Het onderhoud daarvan is een hele klus. Naast het professionele team van de Routedokter en de tientallen vrijwilligers rekent Toerisme Provincie Antwerpen ook op de hulp van elke wandelaar en fietser.

Ontdek je een probleempje tijdens je trip? Is een bordje verdwenen, beschreven of uitgerukt? Is een bepaalde tekst niet langer leesbaar? Geef de Routedokter een seintje.

Opmerking i.v.m. de bewegwijzering van het netwerk of de staat van het wegdek?

Vul het meldingsformulier in op www.routedokter.be

De wandelknooppuntenkaarten zijn te verkrijgen bij Toerisme Malle en kosten 8,00 EUR.  Je kan ze ook online bestellen via www.mondikaarten.be.