Op stap met Anemoontje Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Ga Op stap met Anemoontje! Gravin Anemoontje woont in een kasteel. Samen met boswachter Zander gaat ze op stap in het park rond het kasteel. Ze ontdekken de prachtige natuur en de historische gebouwen. Zo ontmoeten ze een eend, een kikker, een eekhoorn… en wandelen ze langs verliefde bomen en een mysterieuze ijskelder.

'Op stap met Anemoontje' is een activiteit voor kinderen van 5 tot 10 jaar in domein de Renesse. Je kan elke tweede zondag van de maand (uitgezonderd december en januari) samen met je kinderen op stap gaan met een verteller doorheen het park. Je kan deze kinderwandeling ook doen op een tijdstip naar keuze, na reservatie. Een leuk idee voor een groeps- of klasuitstap, een familie- of verjaardagsfeestje. Je betaalt hiervoor 4 euro per persoon.

Zegt een groepsvertelling je niet zoveel, dan kan je ook zelf met je gezin op stap gaan, met behulp van een verhaal-en-doe-boekje dat je kan kopen in het kasteel zelf en bij toerisme Malle (Antwerpsesteenweg 246, Malle) aan 4 euro per boekje. Terwijl je een route doorheen het park volgt, lees je wat Anemoontje en Zander allemaal tegenkomen. Ondertussen kan je leuke opdrachten uitvoeren. Op het einde wacht je zelfs een beloning!

Praktische informatie

Prijs

€ 4,00

Waar

Domein de Renesse

Organisatie

Toerisme Malle