Eten & Drinken

Wil je op op café gaan, een ijsje eten of eens op restaurant? Malle heeft op dat vlak enorm veel te bieden.

Hieronder kan je een uitgebreide lijst van eet- en drankgelegenheden in Malle terugvinden!

Horecabrochure

Om alle drank- en eetgelegenheden in onze gemeente extra in de kijker te zetten, hebben we ze (in 2020) voor jou gebundeld in een horecabrochure 'Proef en geniet in Malle'. Met deze handige gids heb je snel alle info, contactgegevens en troeven van alle lokale horecazaken bij de hand. Ideaal voor een gezellig uitje met vrienden, familie of de collega's. Raadpleeg hem hier (vanaf 1 juli) of haal je exemplaar op in het toerismekantoor. Je kan de brochure ook hier raadplegen.

Wedstrijd Ge-niet in Malle

Onze horecazaken staan te popelen om jou te ontvangen deze zomer. En als jij minstens vijf verschillende zaken een bezoekje brengt, kan je in de prijzen vallen met onze wedstrijd 'Ge-niet in Malle'.

Hoe neem je deel?

Ga deze zomer langs bij minstens vijf verschillende horecazaken in Malle. Laat het smaken en houd nadien de rekening goed bij. Krijg je niet automatisch een rekening vraag dan naar een bewijsje van je bezoek (opgelet: met vermelding van het bedrag). Verzamel zo minimum vijf rekeningen of bewijsjes voor een totaalbedrag van minimum 100 euro. Bijvoorbeeld: cafébezoek: 15 euro + ijssalon: 10 euro + frituur: 15 euro + broodjeszaak: 10 euro + restaurant: 50 euro = samen 100 euro.

Daarna niet je de vijf rekeningen aan dit formulier en je brengt dit vóór 31 augustus binnen op de dienst toerisme, Antwerpsesteenweg 246.Uit alle inzendingen trekken we 10 winnaars. Zij krijgen een horecabon ter waarde van 25 euro.

 

(Ge)niet jij mee?