Café Trappisten

Over het trappistenklooster in Westmalle ligt Café Trappisten. Naar dit Kempense icoon met een rijke geschiedenis komen al jarenlang mensen van heinde en verre om een “echte” Trappist te drinken, vlak bij de bron. Het is dé verplichte stopplaats voor passerende wandelaars en fietsers.

“Er is dan ook voor ieder wat wils! Je kan kiezen voor het gezellige en gemoedelijke geroezemoes in het café zelf of voor de serene rust op een van de terrassen.” - zaakvoerders Johan en Nancy.

En terwijl jij geniet van heerlijke bieren, karaktervolle kazen of een eenvoudige maaltijd, kunnen de kleinsten zich uitleven in de grote speeltuin. Het team van de Trappisten staat met open armen klaar om jou te ontvangen en een heerlijke tijd te bezorgen.

Groepen zijn hier zeker welkom. Café Trappisten kan groepen tot 50 à 60 personen ontvangen. Het restaurant heeft ook 4 zalen die je kan huren. In de verschillende zalen kan je met 16 tot 96 personen terecht voor een vergadering, lezing, feest, ... 

Café Trappisten heeft een veilige fietsenstalling met 4 oplaadpalen met een dubbel stopcontact voor elektrische fietsen. Ook zijn er drie oplaadpunten voor elektrische wagens. De zaak is ook rolstoeltoegankelijk, en de terrassen zijn verwarmd.