De Degustatie

Al meer dan een decennium staat De Degustatie in wijde omtrek bekend om zijn heerlijke gerechten in een gastvrije omgeving. Een reputatie die nog toenam toen 3 jaar geleden het drukke dorpscentrum werd ingeruild voor een gloednieuw pand voorzien van een ruime privéparking (ook voor fietsen), een fantastisch tuinterras en een springkasteel. Het ecologisch verantwoorde gebouw is mooi, stijlvol en tijdloos. Het interieur oogt strak, licht en functioneel. Dankzij de houttoetsen en kleuraccenten is het ook hartverwarmend gezellig.

Chef-kok Hans en echtgenote Lieve bieden een Frans - Belgische keuken aan met verrassende Oosterse invloeden, waar vers, seizoensgebonden, lokaal en kwaliteit centraal staan.

Naast een uitgebreide lunchkaart, stelt De Degustatie elke zondag een ontbijt voor. Ook is er elke tweede zondag van de maand een brunchbuffet en elke dag weer een ander marktmenu uit drie gangen. Fijnproevers genieten van het maandelijks veranderende degustatiemenu (zes gangen met aangepaste wijnen).

Ook groepen kunnen bij De Degustatie terecht. Een groep tot 75 personen kan hier een avond reserveren. Vanaf 35 personen kan je in een aparte ruimte zitten.

Er is mogelijkheid tot opladen van een elektrische fiets. De zaak is ook volledig drempelloos, met mindervaliden toilet en twee parkings voor mindervaliden. Ook is er een verwarmd terras en bij droog weer in de zomer zelfs een springkasteel voor de kinderen.