Jeugdverblijfcentrum Heibrand

Heibrand is een van de vijf Chirohuizen in Vlaanderen, die logies verzorgen voor groepsactiviteiten van scholen, (jeugd)verenigingen en andere groepen. Heibrand was oorspronkelijk een luxueuze villa op het parkdomein Bois Joli. Al in 1950 kocht Chirojeugd vzw de locatie en kreeg het de naam Heibrand.

Het domein van zeven hectare bos, speelweiden en sportvelden vormen een ideale locatie voor groepen van 12 tot 248 personen. De groene omgeving en vele werklokalen zijn de ideale setting voor zowel binnen- als buitenactiviteiten.

Heibrand heeft vier gebouwen die je kan combineren om zo de ideale samenstelling te krijgen voor jouw groep.

  • Villa: capaciteit 123 personen
  • Weihuis: capaciteit 84 personen
  • Remise: capaciteit 23 personen
  • Luwte: capaciteit 18 personen

In de Villa en het Weihuis verblijf je in volpension. Dat wil zeggen dat het verblijf, het gebruik van de lokalen, drie maaltijden en een vieruurtje voor jou verzorgd worden. In Remise en Luwte kan je kiezen voor volpension of zelfkook.

Wat meer is: Heibrand heeft een touwenparcours van 7 meter hoog waar je het teamgevoel meteen kan versterken. Ook is het verblijfscentrum rolstoeltoegankelijk.

Vormingscursussen, bosklassen, kennismakings- en bezinningsdagen, groepsverblijven en -vakanties en bivakken zijn hier allemaal mogelijk.

Meer info

Meer informatie kan je terugvinden op de website van jeugdverblijfcentrum Heibrand.