Mals Mysterie

Mama gaf gisteren een feestje voor haar verjaardag. Ze had al haar vrienden uitgenodigd en het was dan ook heel erg druk in huis. Het feestje begon om half twee in de namiddag en om vier uur wilde mama de taart uit de ijskast in de kelder halen. "Oh nee!", klonk het toen luid vanuit het tapgat. Want de bovenste plank van de ijskast was zo goed als leeg. Het voorste deel van de lekkere slagroomtaart was bijna helemaal weg geschept. Ga jij mee op zoek naar iedereen die gisteren op het feest was om uit te zoeken wie er van de taart snoepte?

Tijdens deze 5 km lange wandeling ga je op weg en los je het mysterie van het verdwenen stuk taart op. Je gebruikt hiervoor de app izi.TRAVEL. Deze wandeling is ideaal voor gezinnen met kinderen, die zich onderweg ook nog eens in de speeltuintjes kunnen uitleven.

Voor wie: kinderen van 6 tot 12 jaar
Afstand: 5 km
Karakter: kinderwandeling door het dorp
Begaanbaarheid: rolstoel- en kinderwagenvriendelijk
Vertrek: Sint-Martinuskerk, Kasteellaan 32, 2390 Malle

Hoe volg je de wandeling?
Download de app izi.TRAVEL en zoek de route Mals Mysterie. Download de brochure hieronder, of haal een exemplaar af in het toerismekantoor om aan de kinderen te geven. Ga met pen of potlood op stap, zodat je onderweg wat aanwijzingen kan noteren.

Probleem ontdekt?
Ontdek je een probleem tijdens je wandeling? Geef ons een seintje via toerisme@malle.be of op 03 310 05 14.