Malse VoetenRoute

Op het domein van het Provinciaal Vormingscentrum in Malle kan je vanaf begin april tot eind oktober wandelen op een uniek en gratis blotevoetenpad. 500 meter met 20 verschillende ondergronden laten je voetjes tintelen van sensatie. Voor jonge én minder jonge avonturiers!

De Malse VoetenRoute is een blotevoetenpad van +/- 500 meter. Het pad is geschikt voor kinderen en (groot)ouders en bevat ongeveer twintig verschillende ondergronden en hindernissen die je voeten doen tintelen. Een speelse kameleon wijst je de weg. Gooi dus je schoenen aan de kant en ga op pad over de Malse VoetenRoute. Een uurtje plezier voor échte avonturiers.

De Malse VoetenRoute kan je gratis wandelen van begin april tot eind oktober. Je vertrekt aan de inkom van het Provinciaal Vormingscentrum (tegenover parking 2), Smekenstraat 61 in Malle.

Voor een uitgebreide ervaring kan je aan de slag met de Malse voetenrugzak. Voor 10 euro krijg je een geweldig natuur-doeboekje, kleurpotloden en een handdoekje. De rugzak is ook handig om je schoenen in op te bergen tijdens de wandeling. Heb je zelf al een rugzak bij? Dan kan je ook enkel het natuur-doeboekje en de kleurpotloden kopen voor 2 euro. De Malse voetenrugzag en het natuur-doeboekje zijn te koop aan het onthaal van het Vormingscentrum Malle. Tijdens de week open van 8 tot 17 uur, tijdens het weekend open van 8.30 tot 17 uur.

Meer info over dit blotevoetenpad vind je op de website van het Provinciaal Vormingscentrum Malle