Provinciaal vormingscentrum Malle

Provinciaal Vormingscentrum Malle is ideaal is voor alle vormingsinitiatieven zoals bezinning, een cursus, een vergadering, een congres, sprookjes- of bosklassen of een muziekstage. Dit kan al dan niet met overnachting. Groepen tot 200 personen kunnen overnachten in het Vormingscentrum.

Er zijn tal van verblijfs- en vergaderruimten, een uitgebreide sportaccommodatie, restaurants, een koffiehoek, verschillende barruimte en zelfs een audiovisuele studio. In totaal zijn er 23 lokalen die geschikt zijn voor 12 tot 800 personen. Ook de buitenterreinen staan ter beschikking van de groepen die in het Vormingscentrum verblijven.

Ontbijt, middag- en avondmaal kunnen allemaal voorzien worden. Ook vieruurtjes, broodjes, koffiebuffetten en meer zijn mogelijk. Zelfcatering is niet toegelaten. Het restaurant biedt plaats aan 348 eters verdeeld over drie refters.

Het Vormingscentrum heeft ook haar eigen uitleendienst voor organisaties. Je kan er terecht voor alles wat je nodig hebt voor een feestje, tentoonstelling of vergadering. Je kan er alles vinden van geluidsinstallatie tot beamer.

Het centrum is perfect toegankelijk voor rolstoelgebruikers en kinderwagens. Bijna alle lokalen en slaapvertrekken bevinden zich op de gelijkvloerse verdieping, de resterende vertrekken zijn bereikbaar met de lift. Het vernieuwde sanitair werd eveneens aangepast aan de specifieke noden van andersvalide bezoekers.

Meer info

Meer informatie kan je terugvinden op de website van Provinciaal Vormingscentrum Malle.