Smullerpad Oostmalle

Tijdens deze wandeling van 9 km geniet je niet alleen van de natuur, maar kan je onderweg ook snoepen, sneukelen of smullen van heel wat streeklekkers. 

Smullertas
Je reserveert vooraf een smullertas, dat je aan het begin van je wandeling meekrijgt. In de tas vind je een portie trappistenkaas, een heerlijke koek, lekkere chocolade, FairTrade yucachips en een lokaal geteeld fruitsapje. Ook onderweg kom je nog lekkere aardbeien en blauwe bessen tegen in de automaten, vers van bij de boer.

Wandeling
De wandeling brengt je van Het Chocoladehuisje via de groene omgeving achter het kasteel Heihuizen naar de rand van Vlimmeren om daarna terug te keren naar Malle.

Karakter: Landschapswandeling
Begaanbaarheid: Stevig schoeisel, niet rolstoel- en kinderwagenvriendelijk
Afstand: 9 km
Vertrek: Het Chocoladehuisje, Smekenstraat 13, 2390 Malle
Prijs: 10 euro per persoon
Mogelijk op: woensdag, donderdag en vrijdag tussen 13.30 tot 21 uur en zaterdag en zondag tussen 12 en 21 uur van april tot eind september.

Reserveren
Je reserveert ten laatste 3 werkdagen op voorhand jouw smullertas. Een tas kost 10 euro per persoon en zal voor jou klaarstaan bij Het Chocoladehuisje, aan het begin van de wandeling. 

Probleem ontdekt?
Ontdek je een probleempje tijdens je trip? Is er een probleem met het wegdek of de toegankelijkheid? Stuur dan een mailtje naar toerisme@malle.be