Speelpleintjes

Verspreid in Malle vind je 20 buurtspeelpleintjes en 4 speelbossen waar kinderen op een aangename en veilige manier kunnen spelen. Alle speelpleintjes en speelbossen zijn openbaar en gratis toegankelijk. Onderaan de pagina vind je een overzicht van de speelpleintjes en de speelbossen.

Speelpleintjestochten
Heb jij zin om een wandeling te maken of wil je graag fietsen? Maar hebben de kids zin om te spelen?

Geen nood, met de speelpleintjestochten kan je wandelen of fietsen langs de speelpleinpareltjes in Malle. In Oostmalle zijn er 3 verschillende speelpleintjestochten van 3,5 km en een langere tocht van 11 km. In Westmalle stippelden we 4 verschillende tochten uit van 1, 2, 3,5 of 8 km lang.

Zoektocht
Wil je de speelpleintjestochten nog leuker maken? Ga dan samen met Kappy op zoek naar de woorden die verstopt zijn op de speelpleintjes. Heb je alle woorden gevonden? Dan komt er een codewoord tevoorschijn. Ruil je ingevuld blaadje in voor een lekkere verrassing in het toerismekantoor. De zoektocht download je hieronder.

Iets opgemerkt?
Als je opmerkingen hebt, bijvoorbeeld omdat er een speeltuig stuk is of als mensen het pleintje misbruiken, kan je dit melden door een e-mail te sturen naar jeugd@malle.be