Tornado1967

Op 25 juni 1967 richtte een tornado enorme schade aan in het centrum van Oostmalle. Met Tornado1967 wandel je in het spoor van de vernielende slurf door het dorpscentrum en volg je het dagverloop van deze bewuste dag in ‘67.

De wandeling is opgemaakt als audiogids die geraadpleegd/beluisterd kan worden via de gratis app izi.TRAVEL. Download de app op je smartphone en zoek de route Tornado1967, of volg deze link. Onder voorvertoning kan je de stoppunten al ontdekken, samen met de informatie die je onderweg krijgt. Als je de wandeling wil starten, klik je op start. Je start aan nummer 1 en volgt de beschrijving die de app jou geeft. Onderweg zal de gps functie jou zelfs luidop vertellen waar je naartoe moet. Als je dichtbij een stoppunt komt, zal de app automatisch beginnen vertellen. Zo kom je op een originele manier wat geschiedenis te weten over Malle.

Karakter: Dorpswandeling
Begaanbaarheid: Rolstoel- en kinderwagenvriendelijk
Afstand: 4 km
Vertrek: Tornadotoren, Dorpsplaats, 2390 Malle

Hoe volg je de wandeling?
Download de app izi.TRAVEL en zoek de route Tornado1967. Ga naar het startpunt en druk op start. De app zal je nu de uitleg geven en ook de route meedelen.

Probleem ontdekt?
Ontdek je een probleem tijdens je wandeling? Geef ons een seintje via toerisme@malle.be of op 03 310 05 14.