Kasteleinpad

Ga op pad met de Erfgoedapp en ontdek meer over het kasteeldomein de Renesse, in het hartje van Oostmalle. Stein, de kastelein vertelt heel wat weetjes over het kasteel, het park en het leven van de boer. Want wat wij nu zien als kasteel was heel wat jaren een neerhof of boerderij. Los de vragen op en doe de bijhorende opdrachten. Zin in een leuke combinatie van leren, doen en spelen?

Karakter: leerrijke wandeling doorheen een kasteelpark met de Erfgoedapp met vragen en doe-opdrachten en extra spelelementen onderweg, waaronder het speelbos de Renesse.

Begaanbaarheid: rolstoel- en buggyvriendelijk

Afstand: 3.5 km

Wat heb je nodig? Een smartphone of tablet en het invulformulier ‘kasteleinpad’. Dit kan je hieronder downloaden of vraag een exemplaar in het toerismekantoor, op het secretariaat van Domein de Renesse (Lierselei 30) of neem een exemplaar in de plexihouders op het infobord net achter de toegangsbrug tot het kasteel.

Vertrek: aan het kasteel in Domein de Renesse, Lierselei 30, Oostmalle

Route: Download de Erfgoedapp op je toestel via de App Store of Google Play Store. Open de rode knop (kompas) in de app. Zoek 'Kasteleinpad' in de lijst en tik op download. Is de download gelukt, dan staat de tour bovenaan je scherm. Open het rode kaartsymbool, je ziet de route en alle punten op je wandelpad. Selecteer het eerste punt en ga op ontdekking. Je klikt op de pijltjes om verder of terug te gaan, de knop ontdek meer geeft je extra beeldmateriaal of info (zie gebruiksaanwijzing onderaan).

Probleem ontdekt? Ontdek je een probleempje tijdens je trip? Geef ons een seintje via toerisme@malle.be of op 03 310 05 14.